Image not found

OM TEAM

Marika Seidler

Kunstnerisk leder & Producent 

Seidler er kvinden bag Seidlers SENSORIUM, kunstnerisk leder og producent på alle video- og performance produktioner, samt formidllings-forløb. Seidler designer alle visuelle aspekter i tæt samarbejde med et værksteds produktions team.

portræt_betina

Betina Birkjær

Scenekunstner & Dramaturg

Birkjær er medskabende scenekunstner, dramaturgisk konsulent og huskunstner hos SENSORIUM. Birkjær skriver bøger for børn og voksne, har sit eget kompani Luna Park Scenekunst i Svendborg og tilknyttet det spansk-colombianske kompagni "Teatro de Los Sentidos" 

portræt_Alaya

Alaya Riefenstahl

Scenekunstner 

Riefenstahl er medskabende scenekunstner, performer i videoværker og huskunstner hos SENSORIUM. Alaya er halvdelen af MYRKR, som undersøger natur fænomener i et spændingsfeltet mellem kunst, videnskab, magi og hverdagen. 

portrait_rasmus

Rasmus Jensen

Scenekunstner

Jensen er medskebende scenekunstner og huskunstner hos SENSORIUM. Rasmus har en bagrund i sensorisk teater med den "Teatro de Los Sentidos" i Barcelona. Han arbejder for forskellige companier og på egne produktioner i Estland.

portræt_eva circle greengray

Eva Wendelboe Kuczynski

Scenograf og Worldbuilder

Wendelboe er huskunstner hos SENSORIUM. Hun skaber kunst og design oplevelses-koncepter under navnet Alba Novik for museer, byudviklings-projekter, kulturfestivaller, biblioteker mfl. Medlem Danske Scenografer.

marte

Marte Schau

Sanger, speak og performer

Schau er medskabende sanger, performer på videoværker og huskunstner hos SENSORIUM. Hun har års erfaring som solist og ensemble-sanger i mange stilarter, talrige CD udgivelser leveret musik til flm og tv-produktioner. Medlem af  DJBFA.

AnnaKruse

Anna Kruse

Sanger, komponist og performer

Kruse er medskabende sanger og huskunstner hos SENSORIUM. Hun arbejder lige godt fra en parkbænk, som en stor koncertsals scene. Sammen med skuespiller Stina Ekblad skaber hun musik til svenske Edith Södergrans poesi.

portræt_freja.dk

Freja Schumbürg Müller

Sanger, musikker og performer

Schaumbürg Müller er medskabende scenekunstner, sanger og huskunstner hos SENSORIUM. Hun søger nerven i glemte sange, gamle historier og nye toner med publikum som med rejsende. Uddannet Teatro de los Sentidos.

Image not found

Siri Seidler

Dukkespiller & Scenekunstner

Seidler er dukkespiller, og performer på videoværker hos SENSORIUM. Seidler er under uddannelse hos Skuespil akademiet i København.

portrait_Sif circle

Sif Jessen Hymøller

Dukkespiller

Dukkespiller og huskunstner hos SENSORIUM. Hymøller/Teater Håndholdt skaber produktioner og er tilknyttet TeaterRefleksion med turné i ind og udland. Dukkespiller på film- og tvpro-duktioner ex. Ali DR’s julekalender Yallahrup Færgeby.

Seidlers SENSORIUM
c/o Fabrikken for Kunst og Design
Sundholmsvej 46
2300 København S.
Danmark
VAT.nr.27016774


Email mail@seidlersSensorium.dk
Telefon +45 26 24 71 91
Instagram 

Nyhedsbrev tilmeld dig her

ny-treestamp_logo_2022_hvidicirkel

2022 © Marika Seidler

m