NEWS

Premiere Deep Forest Art Land
Å vil liv, publikums-inddragende performance
1.,2.,3. juli 2019 Deep Forest Art Land, Kibæk Herning

_F5I7478_krans_crop.net


Uddrag Deep Forest ARt Lands hjemmeside om INGRID FESTIVALLEN

80 piger og 20 samtidskunstnere gjorde INGRID - Deep Forest Art Camp til et eksperimentarium for pigeliv og fremtidens spejderlejr! INGRID – Deep Forest Art Land var en sommerlejr for unge piger mellem 13 og 20 år, hvor fik pigerne mulighed for at udtrykke sig gennem kunst og lejrliv. Lejren blev afholdt den første uge i juli 2019 gennem et utraditionelt samarbejde mellem De grønne pigespejdere og Deep Forest Art Land.

Lejren gav de unge piger et nyt fællesskab, hvor de prøvede sig selv af på nye måder. Med deres 100-års erfaring med lejrliv og udfordrende aktiviteter i naturen stod De grønne pigespejdere for opbygningen af selve lejringen, samt for madlavning og lejrbål. Deep Forest Art Land, der på kort tid opbygget et stærkt brand inden for samtidskunst i nye rammer (naturen), stod for en lang række workshops, arrangeret af 20 forskellige billedkunstnere, både udenlandske og danske.

Med partnerskabet bragte de to parter det bedste fra deres verdener sammen for at forny både pigespejderne og introducere nye målgrupper til Deep Forest Art Lands univers. På en lille uge blev campen et statement over al den power og det potentiale, som unge piger indeholder, der desværre nogle gange holdes tilbage. Der deltog også piger som ikke normalt er spejdere, og for dem var det helt nyt at bo i en camp og sove udendørs en hel uge. Andre kom ud af komfortzonen ved at medvirke i en performance og andre igen ved at indgå nye bekendtskaber.